Rulada cu spanac si somon

postat de Retete in Imagini, in Rulade aperitiv, pe 29 Iunie 2013
Rulada cu spanac si somon

Ingrediente

  • Spanac fiert: 1 kg
  • Branza de vaci: 500 g
  • Oua: 4 buc
  • Marar verde: 1 leg.
  • Patrunjel: 1 leg
  • Ceapa verde: 1 leg
  • Usturoi verde: 1 leg
  • Faina: 2 linguri
  • File de somon: 500 g
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  150 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Rulade aperitiv
Mod de Preparare

Spalati, fierbeti, scurgeti si taiati fin spanacul impreuna cu verdeturile(in blender)
Se bat 3 albusuri spuma, adaugati si un ou intregm spanacul, sare, piper si cele 2 linguri de faina
Turnati compozitia in tava tapetata si coaceti la foc potrivit(in cuptorul preincalzit)
Umplutura:
Se amesteca galbenusurile cu branza, putina sare si piper
Foaia de spanac se scoate pe o folie, rulati-o si lasati sa se raceasca
desfaceti foaia asezati umplutura de branza si la un capat puneti file-ul de somon
Rulati strans si puneti la frigider pentru cateva ore
sursa retetei: Vero Bucataria noastra

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri