Rulada de carne tocata invelita in bacon

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 15 August 2013
Rulada de carne tocata invelita in bacon

Ingrediente

  • Ardei gras rosu: 2
  • Ceapa rosie: 1
  • Ulei de masline: 3 linguri
  • Bacon: 300 g
  • Carne tocata de vita: 500 g
  • Carne tocata de porc: 250 g
  • Oregano: 2 linguri
  • Patrunjel: 2 linguri
  • Sos worcester: 3 linguri
  • Pasta de rosii: 2 linguri
  • Pesmet: 4 linguri
  • Oua: 1
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  180 de minute

Portii:

  4-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de doly

1.Ardeiul taiat si ceapa fideluta o punem intr-o tava ,stropim cu ulei de masline si dam la cuptor 30 minute(200 grade).Nu trebuie lasate sa se faca de tot (depinde de cuptor)ci doar putin moi.Scoatem tava din cuptor ,lasam sa se raceasca putin dupa care taiem legumele marunt.Scadem cuptorul la 160 grade

2.Luam o tava dreptunghiulara(de chec am avut eu si a fost la fix) si punem inauntru felii de bacon(invelim tava cum s-ar zice)asa incat baconul sa iasa inafara tavii.restul de bacon il taiem marunt.

3.Amestecam carnile tocate,baconul taiat marunt,legumele ,verdeturile,worcestershiresos,pasta de tomate,pesmetul ,oul si la sfarsit sarea si piperul.

4.Turnam compozitia in tava imbracata in bacon,acoperim cu beiconul si deasupra acoperim cu folie de aluminiu.Umplem o alta tava cu apa clocotota(cca 2 cm adanca apa)punem tava cu rulada in ea si dam la cuptor timp de 2 ore.
Eu dupa 2 ore am luat folia deoparte si am ami copto putin ,pana beiconul a devenit maroniu

5.Lasam rulada sa se odihneasca putin ...asa se va felia mai usor.Se pot servi atat calda cat si rece a doua zi.
Este fff buna,gustoasa si nu este uscata deloc

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri