Rulada de spanac

postat de Retete in Imagini, in Rulade aperitiv, pe 29 Iunie 2013
Rulada de spanac

Ingrediente

  • Spanac: 300 g
  • Crema de branza: 300 g
  • Margarina: 2 linguri
  • Oua: 3 buc
  • Praf de copt: 1 plic
  • Faina: 4 linguri
  • Ardei gras rosu: 1 buc

Specific:

  European

Timp Preparare:

  150 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Rulade aperitiv
Mod de Preparare

Retete postata in forum de vio_dreams
Reteta e dintr-un numar mai vechi din "Secretele bucatariei", pusesem de ceva vreme ochii pe ea si uite ca i-a venit si randul.Desi nu pot spune ca ma omor dupa spanac rulada asta mi-a placut foarte mult.
Se bat albusurile spuma cu un praf de sare apoi se adauga spanacul (eu am pus congelat,daca aveti proaspat trebuie fiert in prealabil) si galbenusurile.
Se adauga faina si praful de copt, se amesteca bine si se toarna continutul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se coace la foc mediu aproximativ 30 minute.Nu trebuie sa se rumeneasca,se verifica cu o scobitoare pentru a vedea daca s-a copt.
Se rastoarna cu grija pe o alta foaie de copt cu fata in jos.
Se ruleaza in hartie si se lasa sa se raceasca asa.
Intre timp se prepara crema: se freaca margarina cu crema de branza,apoi se adauga ardeii taiati marunt.Eu am avut de la congelator.
Dupa ce s-a racorit, se intinde iar foaia si se unge cu crema de branza.
Se ruleaza din nou in hartie si se da la rece cel putin o ora.
Dupa ce s-a racit se taie felii cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri