Rulada din carne tocata

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 15 August 2013
Rulada din carne tocata

Ingrediente

  • Carne tocata: 800 g
  • Oua: 2, pentru amestecul de carne tocata
  • Paine inmuiata in lapte: 2 felii, pentru amestecul de carne tocata
  • Usturoi: 2-3 catei, pentru amestecul de carne tocata
  • Sare: dupa gust, pentru amestecul de carne tocata
  • Piper: dupa gust, pentru amestecul de carne tocata
  • Boia de ardei: dupa gust, pentru amestecul de carne tocata
  • Patrunjel verde: dupa gust, pentru amestecul de carne tocata
  • Oua fierte: 5, pentru umplutura
  • Castraveti murati: 2, pentru umplutura
  • Cascaval cubulete: cat este nevoie, pentru umplutura

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Cris

Pe o folie de aluminiu intindem carnea tocata, asezam ouale, cascavalul si castravetii murati, rulam strans si punem carnea (fara folie!) intr-o tava unsa cu ulei.


Punem tava in cuptor si lasam pana se rumeneste rulada. Eu nu m-am uitat la ceas dar cred ca am lasat-o vreo ora.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri