Rulada din carne tocata de curcan

postat de Retete in Imagini, in Rulade aperitiv, pe 29 Iunie 2013
Rulada din carne tocata de curcan

Ingrediente

  • Carne tocata de curcan: 500 g
  • Ceapa: 1 buc
  • Usturoi: 2 catei
  • Morcovi: 1 buc
  • Cartofi: 1 buc
  • Patrunjel: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Rulade aperitiv
Mod de Preparare

Am fiert,tare, 2 oua pe care, apoi, le-am pus peste prima parte de compozitie din in tava.
Amestecul obtinut l-am impartit in 2.Am pus jumatate intr-o tava de chec, ouale fierte tare si taiate in jumatate pe lung.De obicei pun ouale intregi dar nu am avut decat 2.
Puteti pune in mijloc ce vreti voi:cabanos,morcov fiert...ce credeti voi ca va place...eu de obicei pun oua..
Se da la cuptor, la 175 grade, habar nu am pentru cat timp..pana vedeti ca e gata
Dupa ce am scos rulada din cuptor, am presarat deasupra parmigiano.Se poate reincalzi dar e foarte buna si rece.
Retete postata in forum de Danna

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri