Rulada din paine cu somon afumat

postat de Retete in Imagini, in Aperitive cu peste, pe 6 August 2013
Rulada din paine cu somon afumat

Ingrediente

  • Paine: 2 felii, mari, fara coaja
  • Pasta de branza: dupa gust
  • Somon afumat: 2 buc
  • Patrunjel tocat: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Norvegia

Categorii:

   Aperitive cu peste
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Janet

Feliile de piine le aplatizam cat putem cu un sucitor,le ungem cu crema de brinza peste care punem somonu (toate astea le-am pregatit pe o folie de film alimentar).
Acum, cu ajutorul foliei,rulam cat mai strins, ca la salamul de biscuiti (fara sa prindem foliea inauntru).
Asa strinse le punem la rece pina cand o sa-l feliem.

Atunci ,desfscem foliea si tavalim ruloul prin patrunjel tocat foarte marunt(dupa cum o sa vedeti eu nu l-am dat prin partunjel ,dar va sfatuiesc sa o faceti ca arata super!)
Apoi feliem si servim .Este un aperitiv usor si rapid de facut si da foarte bine!

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri