Rulou de peste cu surimi si alune

postat de Retete in Imagini, in Peste, pe 26 August 2013
Rulou de peste cu surimi si alune

Ingrediente

  • File de peste: 6 bucati
  • Ciuperci: 100 g
  • Surimi: dupa gust
  • Alune: dupa gust
  • Patrunjel tocat: dupa gust
  • Cascaval: 50 g
  • Oua: 2 bucati
  • Faina: cat este necesar
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Pesmet: cat este necesar

Specific:

  Asiatic

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Japonia

Categorii:

   Peste
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de cameliacam

Fileurile de peste se bat ca pentru snitele.Se aseaza pe folie de aluminiu.
Se sareaza si pipereaza.
Se umplu cu cascaval feliute,surimi,ciuperci,patrunjel tocat,alune.
Se ruleaza in folie si se pun 10 min max la fiert,in apa clocotita.

Se scot si se lasa la racit.Se dau prin faina, apoi prin ou batut si pesmet si se prajesc

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri