Rulouri cu somon afumat

postat de Retete in Imagini, in Aperitive cu peste, pe 6 August 2013
Rulouri cu somon afumat

Ingrediente

  • Somon afumat: 200-300 g
  • Paine libaneza: 4 bucati
  • Crema de branza philadelphia: 300 g
  • Ceapa verde: 1 bucata
  • Marar: 1 legatura
  • Castraveti: 1 bucata

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Franta

Categorii:

   Aperitive cu peste
Mod de Preparare

Retete postata in forum de alison

Un aperitiv usor de preparat,de efect si f. bun.
pentru a -l servi a doua zi il ansamblam seara si-l tinem in frigider peste noapte.

Ungem lipia(care este asezata pe o bucata de folie alimentara) cu crema de brinza,presaram pe ea,ceapa,mararul,ambele maruntite,daca vreti si castravete,iar la sfirsit somonul

Rulam incet,cu ajutorul foliei,impachetam etans si gata ,dam la frigider.cind servim taiem feliute din rulou de aproximativ 1cm grosime.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri