Rulouri cu sunca presata (sau melci aperitiv)

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 15 August 2013
Rulouri cu sunca presata (sau melci aperitiv)

Ingrediente

  • Aluat frantuzesc: 1 pachet
  • Branza philadephia: 160 g
  • Sunca presata: 100 g

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Franta

Categorii:

   Aperitive diverse
Mod de Preparare

postata in forum de Daneluta si Claudia74

Un aperitiv rapid de facut, crocantel si rapid de mincat.
Scoatem ingredientele din frigider cu cel putin 10 minute inainte de a ne apuca de lucru. Intindem aluatul si punem brinza.
Cu ajutorul unui cutit intindem cit mai uniform brinza pe foaia de aluat lasind un picut de spatiu pe margini, dupa care asezam feliutele de sunca taiate cit mai subtirel posibil, rulam foaia, nu prea strins pentru ca aluatul se umfla in cuptor..., si taiem feliute de cca 2 cm

Punem feliutele in tava cu hirtie de copt si bagam in cuptorul preincalzit la 200 de grade, pentru circa 15 minute, sau depinde cit de rumenite vreti sa fie rulourile. Le asezam pe un platou si le servim caldute...
Va recomand cu caldura sa aveti un paharel de vinut, bere... la indemina.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri