Rulouri de dovlecei cu branza si somon afumat

postat de Retete in Imagini, in Aperitive cu legume, pe 22 August 2013
Rulouri de dovlecei cu branza si somon afumat

Ingrediente

  • Dovlecei: in functie de cate portii doriti
  • Branza: in functie de cate portii doriti
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Somon afumat: in functie de cate portii doriti
  • Pesmet: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive cu legume
Mod de Preparare

Se taie dovleceii pe lungime felii subtiri

se scufunda pentru cateva minute in apa fiarta sa se inmoaie

in fiecare felie de dovlecel se pune o bucata de branza apoi se ruleaza si se prinde cu o scobitoare

se sareaza(atentie daca branza este sarata nu mai puneti sare)/pipereaza

apoi se "monteaza"o bucatica mica de somon afumat

se tavalesc rulourile prin pesmet si se pun pe o tava unsa cu ulei de masline apoi se dau la cuptorul preincalzit pana se rumenesc

sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Mod de Servire

se servesc calde

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri