Rulouri de pui cu ciuperci si cascaval

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 15 August 2013
Rulouri de pui cu ciuperci si cascaval

Ingrediente

  • Pulpe de pui dezosate: in functie de cate portii doriti
  • Ciuperci: in functie de cate portii doriti
  • Ceapa: in functie de cate portii doriti
  • Cascaval ras: in functie de cate portii doriti
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Boia de ardei iute: dupa gust
  • Ulei: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  120 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Cris

Pulpele de pui le batem, le condimentam cu sare, piper, boia de ardei sau pentru un plus de gust putem folosi condiment pentru carnea de pui.
Ceapa o taiem marunt, o calim, adaugam ciupercile si le calim si pe acestea. Ciupercile vor lasa destul de multa apa. Fierbem pana scade toata apa de pe ele. Pe fiecare felie de carne punem cascaval ras si o lingura de ciuperci, rulam si prindem cu cate doua scobitori

Rulourile le punem pe un capac in care am pus putin ulei, le stropim cu ulei si punem capacul pe o cratita cu apa. Introducem cratita in cuptor si lasam aproximativ 90 minute, timp in care mai intoarcem rulourile.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri