Rulouri din aluat cu iaurt

postat de Retete in Imagini, in Aperitive cu foietaj, pe 16 August 2013
Rulouri din aluat cu iaurt

Ingrediente

  • Faina: 250 g
  • Unt: 125 g
  • Iaurt: 125 g
  • Sare: dupa gust
  • Praf de copt: 1/2 plic

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive cu foietaj
Mod de Preparare

sursa retetei: Libertatea +mod de impachetare: mihaela simiuc

Din aceste ingrediente se framanta un aluat care se lasa 30 de min in frigider
Apoi se imparte in 6 bile
Punem intre 2 folii de plastic fiecare bila si intindem foi dreptunghiulare
Punem umplutura(sunca, branza, masline, ciuperci, condimente...orice doriti) doar pe o parte iar pe cealalta margine o taiem cum obs mai jos in imagine
Se ruleaza incepand de la partea cu umplutura
Asezam cele 6 rulouri in tava
Ungem cu galbenus de ou si presaram seminte de susan sau orice doriti
Punem in cuptorul preincalzit pana se rumenesc

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri