Rulouri din piept de curcan umplute cu spanac si parmezan

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 16 August 2013
Rulouri din piept de curcan umplute cu spanac si parmezan

Ingrediente

  • Piept de curcan: in functie de cate portii doriti
  • Condimente: dupa gust
  • Spanac fiert: in functie de cate portii doriti
  • Parmezan ras: in functie de cate portii doriti
  • Usturoi: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Ulei: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Claudia74
pieptul de curcan l-am batut putin (ca n-o fost cuminte ) si l-am condimentat,
separat se prepara umplutura :
spanacul fiert si macinat,
se rade parmezanul, se adauga usutori din belsug si putina sare
se stropesc cu putin ulei si se au la cuptor,cand sunt rumenite pe ambele parti se adauga sosul (sos normal ptr fripturi de pasare)

Reteta în Imagini
Mod de Servire

se servesc calde cu garnitura

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri