Rulouri din piept de pui, bacon si legume

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 16 August 2013
Rulouri din piept de pui, bacon si legume

Ingrediente

  • Piept de pui: 1
  • Bacon: 1 pachet, feliat subtire
  • Morcovi: 1
  • Cartofi: 1
  • Dovlecei: 1
  • Ardei gras: cateva fasii
  • Sparanghel: 1 legatura
  • Unt topit sau ulei: 2-3 linguri
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Se taie pieptul de pui subtre ca pentru snitele(6-8 bucati)
legumele se taie batoane lungi de 5-6 cm si se pun la fiert in apa cu sare
cand sunt gata se pun legume pe fiecare bucata de piept de pui


se ruleaza si se condimenteaza cu sare si pipet

se leaga cu sfoara si se pun la prajit in putin ulei de masline

cand sunt rumenite se desfac de sfoara se infasoara fiecare rulou intr-o felie de bacon si se prinde la capatul baconului o scobitoare ca sa nu se desfaca


si se mai pun pe teflon pentru putin timp pana se rumeneste putin baconul.

sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri