Sabayon - spuma de vin cu fructe de padure

postat de Retete in Imagini, in Bauturi alcoolice, pe 30 Iunie 2013
Sabayon - spuma de vin cu fructe de padure

Ingrediente

  • Galbenus de ou: 2
  • Zahar: 2 linguri
  • Vin alb: 5 linguri
  • Gem de fructe de padure: 50gr

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-3

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Franta

Categorii:

   Bauturi alcoolice
Mod de Preparare

Este un dulce care imi place sa-l fac mai mult pentru prezentare.....ca de mincat ....pentru mine este prea dulce!Dar daca va plac spumele si sa mai fie si foarte dulci...atunci....

Intr-un vas cu fundul dublu,punem galbenusurile,zaharul si vinul. Amestecam un pic pina cind s-au desfacut galbenusurile si trecem vasul pe flacara mica,la aragaz ,amestecind energic pina cind devine o spuma consistenta.

In tot acest timp trebuie sa avem un pahar inalt(eu am folosit unul de vin rosu)in care am pus gemul , Cind spuma este gata punem in pahar si servim imediat

Reteta postata in forum de Janet

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri