Salata de cruditati - la borcan

postat de Retete in Imagini, in Muraturi in otet, pe 20 August 2013
Salata de cruditati - la borcan

Ingrediente

  • Telina: 1 kg
  • Ardei capia: 1 kg
  • Conopida: 1 kg
  • Gogosari: 1 kg
  • Morcovi: 1 kg
  • Otet: 750 ml
  • Zahar: 500 g
  • Ulei: 400-500 ml
  • Sare grunjoasa: 1 si 1/2 linguri
  • Foi de dafin: dupa gust
  • Boabe de piper: dupa gust

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4 - 6

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Muraturi in otet
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de mirela
Se taie legumele pestisori (ardeiul ,gogosarul)
Telina si morcovul se dau prin razatoare, iar conopida se rupe buchetele. Se pun la fiert otetul,zaharul ,sarea ,uleiul ,foile de dafin si piperul si amestecul fierbinte se toarna peste legume. Se lasa cca 30 minute in lighean, se amesteca de 4 cateva ori apoi se pune salata la borcan. Este delicioasa

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
1 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

  • radu
    in loc de ote foloseste o maioneza de mustar, mai acrisoara fie cu lamaie, fie cu otet. o sa fii mult mai mutumit de rezultat!
    16 Septembrie 2013   |   Raspunde

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri