Salata de morcov

Ingrediente
- Morcovi: 4 bucati
- Andive: 1 bucata
- Ulei de masline: 1 lingura
- Suc de lime: dupa gust
- Stafide: 2 linguri
- Ceapa verde: putin
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
15 minutePortii:
2Complexitate:
UsorTara:
GreciaCategorii:
Salate de legumeReteta postata in forum de alison
azi va propun ceva cu mai putine calorii,o salata pentru orice anotimp si toate buzunarele,o companie placuta pentru mai multe preparate din carne sau chiar brinza .la noi a fost cazul a citorva chiftele din carne de porc,avem printre noi un impatimit al sarmalelor si chiftelelor ,cirnatilor si bineinteles,al carnii de porc.:)la inceput banuiam ca sint preferate datorita faptului ca se mesteca mai usor(asta fiind una din marile noastre probleme din frageda pruncie si pina acum,la 5 anisori si jumatate) dar avem dovezi clare ca deocamdata gusturile se indreapta in aceasta directie si nu putem ,macar din cind , a le da satisfactie...
daca aveti timp,inmuiati stafidele in sucul stors de la citrice,1/2 de ora inainte,daca nu faceti totul pe loc.adica amestecati intr-un borcan cu capac uleiul,sarea ,piperul,sucul de citrice,stafidele,cepsoara si le agitati bine pina cind se dizolva sarea.
apoi amestecati-le cu morcovul ras.lasati amestecul in frigider,acoperit cu folie,cca 10-15 minute,
dupa care depozitati cu lingurita salata pe frunze de andive si serviti cu ceea ce v-ati propus.
pofta buna!
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |