Salata de sfecla rosie cu piept de pui

postat de Retete in Imagini, in Salate din carne de pasare, pe 28 August 2013
Salata de sfecla rosie cu piept de pui

Ingrediente

  • Sfecla rosie: 2 bucati
  • Ceapa: 1 bucata
  • Piept de pui: 1 bucata
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Lamai: 1/2 bucata
  • Ulei de masline: 2-3 linguri

Specific:

  European

Timp Preparare:

  15 minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania
Mod de Preparare

Sfecla poate fi lasata cruda, fiarta sau se poate coace in cuptor si este mai buna si mai dulce

Se curata de coaja apoi se da pe razatoarea mare

Ceapa se taie subtire

Pipetul de pui trebuie fiert sau facut pe gratar(rotisor)

Sfecla si ceapa se amesteca intr-un castron se condimenteaza cu sare, piper, se pune ulei de masline si zeama de lamaie se amesteca usor, se aseaza apoi pe o farfurie

deasupra se pun bucatile de piept de pui si se orneaza cu patrunjel verde

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri