Salata Poienita cu ciuperci

postat de Retete in Imagini, in Salate de legume, pe 16 August 2013
Salata Poienita cu ciuperci

Ingrediente

  • Ciuperci: 500 g
  • Otet: 80 ml
  • Ulei: 120 ml
  • Frunze dafin: 3 bucati
  • Piper: dupa gust
  • Usturoi: 3 catei
  • Piept de pui: 500 g
  • Ceapa verde: 2 fire
  • Patrunjel: 1 legatura
  • Cartofi: 500 g
  • Mazare: 500 g
  • Oua: 4 bucati
  • Cascaval: 100 g
  • Smantana: 100 g
  • Morcovi: 5 bucati

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania
Mod de Preparare

Se marineaza ciupercile3 catei de usturoi pisati, 80 ml otet 120 ml ulei, sare, 10 boabe de mustar 3 frunze dafin, impreuna cu ciupercile se pun intr-o cratitase lasa sa dea in clocot,se lasa inca 5 minute la fiert( dar puteti folosi ciuperci din conserva)
Se pune folie intr-o forma si se aseaza ciupercile una langa alta, invers.
Legumele pieptul de pui si ouale se fierb.
Se dau pe razatoare legumele si ouale se pun separat.
Peste ciuperci se aseaza ceapa verde si patrunjelul tocate, apoi cartofii deasupra se aseaza mazarea, pe care o presam putin peste cartofi.
Peste radeti cascavalul si turnati smantana.
Urmeaza pieptul de pui tocat care il amestecati cu ouale fierte si rase.
Ultimul strat e cel de morcovi se acopera se lasa la rece Se rastoarna cu grija

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri