Saleuri

postat de Retete in Imagini, in Bomboane, fursecuri, pe 18 August 2013
Saleuri

Ingrediente

  • Margarina: 250 g
  • Untura: 2 linguri
  • Telemea sarata: 250 g
  • Lapte: 250 ml
  • Drojdie: cat este necesar
  • Oua: 1 bucata
  • Sare: 1 lingurita
  • Chimen: 1 lingurita
  • Faina: 500 g

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Bomboane, fursecuri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de CRISMIR

Margarina se freaca cu oul si telemeaua data pe razatoare,se adauga drojdia in lapte,sarea si celelalte ingrediente si se framanta cu faina pana nu se mai lipeste de maini.Se lasa la dospit cca 1 ora,apoi se fac covrigei sau saleuri,ce forme vreti,se aseaza in tava si se lasa cateva minute la crescut,se ung cu ou.Se coc la foc potrivit.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri