Sarailie

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 19 August 2013
Sarailie

Ingrediente

  • Foi de placinta: 1 pachet
  • Unt: 1 pachet
  • Nuca/fistic: dupa gust
  • Zahar: dupa gust

Specific:

  Arabesc

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Liban

Categorii:

   Prajituri Dulciuri de post
Mod de Preparare

.Nuca pisata o amestecam cu zahar(dupa gust,punem cit zahar dorim)
intr-un bol,untul il topim
Intindem o foaie de placinta o ungem cu unt apoi la mijlocul foii punem compozitia de nuca,unim cele doua jumatati de foaie si rulam foaia,
acest rulou il punem in tava unsa cu unt,
repetam operatiunea pana umplem tava sau terminam foile sau nuca
cind am umplut tava cu rulouri le ungem cu unt si dam tava la cuptor 30-45min,in acest timp facem sirop de zahar (3-4 canite de zahar si 3-4 canite de apa la fiert pana se leaga)
cand s-au rumenit rulourile le scoatem si turnam siropul de zahar peste ele,foile se vor inmuia.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri