Saramura din pulpe de pui

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu carne, pe 22 August 2013
Saramura din pulpe de pui

Ingrediente

  • Pulpe de pui: in functie de cate portii doriti
  • Sare grunjoasa: dupa gust
  • Usturoi: dupa gust
  • Otet: putin
  • Patrunjel proaspat: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu carne
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Mary5

Se coc pulpele pe gratar sau pe pat de sare.

Intre timp se pune putina apa la fiert in care se pune putina vegeta sau supa de pui si un strop de zeama de lamaie sau putin otet nu mult.Se curata usturoi,se taie patrunjelul marunt.Se pune si ardei iute taiat marunt in zeama cui ii place.Eu de data asta nu am pus deloc.De obicei pun.

Cand pulpele sunt gata se aseaza intr-un vas incare se mai dau intr-un clocot doua cu zeama pregatita insa fara usturoi si patrunjel.Acestea se adauga la final.
Dupa ce le lasam acoperite pret de 20 minute pana am facut mamaliga se adauga usturoiul pisat si patrunjelul.

.Este asemenea saramurei de peste doar ca punem pulpe in loc de peste.

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Se serveste calda cu mamaliguta

Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri