Saratele

postat de Retete in Imagini, in Aluaturi diverse, pe 3 Septembrie 2013
Saratele

Ingrediente

  • Branza de vaci: 250 g
  • Unt: 200 g
  • Faina: 250 g
  • Sare: o lingurita
  • Chimen macinat: cat se doreste
  • Galbenus de ou: pentru uns deasupra
  • Mac: dupa gust
  • Susan: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  20-25

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aluaturi diverse
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Micul

Eu am luat reteta din " kisgyed konyha ", dar este una din cele mai simple retete care nu exista ca cineva pasionat de culinareala sa n-o stie.

Se amesteca ingredientele pentru aluat si se infasoara in folie transparenta. Se baga la frigider pentru cat timp vrea fiecare. Bine, de preferat este sa stea macar 1 ora, dar la limita superioara merge si doua, trei zile.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri