Saratele

postat de Retete in Imagini, in Aluaturi diverse, pe 3 Septembrie 2013
Saratele

Ingrediente

  • Unt: 200 g
  • Cas de oaie: 250 g
  • Sare: dupa gust
  • Faina: 300 g
  • Chimen: dupa gust
  • Galbenus de ou: pentru uns
  • Cascaval: pt. pus deasupra

Specific:

  European

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  20-25

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aluaturi diverse
Mod de Preparare

Retete postata in forum de Micul

Se amesteca untul, faina, telemeaua data pe razatoare, condimentele si se baga la frigider pt. 1 h

Se intinde apoi foaie se taie drept sau cu formele,

Se ung cu glbenus si se presara cu cascaval ras.

Si se pun in cuptor pana se auresc

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri