Saratele

postat de Retete in Imagini, in Aluaturi diverse, pe 3 Septembrie 2013
Saratele

Ingrediente

  • Branza topita: 200 gr.
  • Oua: 1
  • Untura: 150 gr
  • Sare: dupa gust
  • Oregano: dupa gust
  • Busuioc: dupa gust
  • Faina: 300 gr
  • Praf de copt: 1 plic

Specific:

  European

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  20-25

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aluaturi diverse
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Claudia74

Se framanta un aluat

Se lasa 30 de min la rece,

Se intinde o foaie,se pune in tava pregatita cu hartie de copt,se unge cu ou si apoi se taie ,se presara chimion si susan si se da la cuptor pana se rumenesc putin.

Sunt extrem de fragede si au un gust teribil de la condimente

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri