Saratele cu ansoa

postat de Administrator, in Aperitive cu peste, pe 10 Noiembrie 2013
Saratele cu ansoa

Ingrediente

  • Aluat de foietaj: 1
  • Cascaval: 250 gr
  • File de anchoa: 50 gr
  • Ou: 1, pentru uns pe deasupra
  • Susan/mac: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  5

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Ungaria

Categorii:

   Aperitive cu peste
Mod de Preparare

Pasul 1.

cascavalul presarat pe partea inferioara a aluatului

Pasul 2.

partea superioara a aluatului impaturita peste cea inferioara

Pasul 3.

aluatul taiat fasii

Pasul 4.

la fel se procedeaza si cu ansoa, doar ca trebuie rupte putin fileurile, chiar mai mult decat am facut-o eu, pentru ca sunt foarte sarate si sa nu fie foarte mult intr-un singur loc; peste fileuri eu am mai presarat si cascaval ras

Pasul 5.

se rasucesc, se ung cu ou, se presara cascaval si se baga la cuptor

Pasul 6.

gata coapte

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri