Saratele cu Susan

postat de Retete in Imagini, in Aluaturi diverse, pe 3 Septembrie 2013
Saratele cu Susan

Ingrediente

  • Faina: 200 gr
  • Unt: 100 gr
  • Branza: 50 gr
  • Apa calduta: 6 linguri
  • Ulei de masline: 2 linguri
  • Sare: dat prin razatoare
  • Susan: dupa gust
  • Galbenus de ou: 2 - pentru uns

Specific:

  European

Timp Preparare:

  120 de minute

Portii:

  20-30

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aluaturi diverse
Mod de Preparare

Se freaca spuma untul cu sarea, se adauga apa caldutza, uleiul, apoi cascavalul ras

Se adauga faina putin cate putin. se framanta putin si se lasa la frigider pentru 30 de min.

Se intinde o foaie subtire

Se unge cu galbenusurile de ou, se poate presaradeasupra (mac, susan, branza rasa, etc)

Se taie fashii subtiri de 1 cm sau diverse forme, inclusiv suluri care se rasucesc

Se preaincalzeste cuptorul si se pune tava in cuptor pentru 15-20 de min pana se auresc(la 180 grade)

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
1 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

  • Silvia
    Cred ca sunt gustoase. Parerea mea e ca trebuiau putin mai rumenite...
    18 Septembrie 2013   |   Raspunde

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri