Sarlota de vinete

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 15 August 2013
Sarlota de vinete

Ingrediente

  • Vinete: 2 bucati
  • Ulei: dupa gust
  • Oua: 3 bucati
  • Lapte: 1 lingura
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Branza feta: 100 g

Specific:

  European

Timp Preparare:

  15 minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive diverse
Mod de Preparare

Retete postata in forum de cretu-veronica22

O vanata se coace in cuptor .
Cealalta vanata taiata felii pe lungime se unge cu ulei si se condimenteaza cu sare si piper,se pune in tava si se coace cateva min la cuptor sa se inmoaie.(aveti grija sa nu sarati prea tare )
Vanata coapta,o curatam de coaja,o tocam marunt.
Ouale,laptele,le amestecam putin,potrivim de sare,piper ,apoi adaugam vinata tocata.
Asezam in forme cate 2-3 felii de vanata,punem cate o lingura de compozitie,apoi branza faramata sau rasa,inca o lingura de compozitie si impachetam frumos feliile de vanata deasupra.Dam la cuptor apoi cam 20 min.Le lasam sa se raceasca putin in forme si le rasturnam.Se servesc cu salata de rosii.
Sunt minunate.
Pofta buna!

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri