Sarma uriasa -Varza umpluta

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu varza, pe 22 August 2013
Sarma uriasa -Varza umpluta

Ingrediente

  • Varza: 1, cca 1 kg
  • Piept de pui: 1
  • Orez: 1/2 cana
  • Ceapa: 1
  • Oua: 1
  • Ulei: 3 linguri
  • Suc de rosii: 2 cani
  • Verdeata: cat este nevoie
  • Cimbru: dupa gust
  • Busuioc: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu varza
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de miha

Varza curatata si spalata o scobim, pana raman doar cateva straturi de frunze.

Pieptul de pui il tocam impreuna cu ou, verdeata, sare, piper si busuioc.

Ceapa o calim in ulei,adaugam sucul de rosii si orezul spalat. Lasam la fiert pana scade sucul de rosii.

Lasam la racit,dupa care amestecam cu carnea tocata.Cu acest amestec umplem varza. Spatiul ramas il umplem cu varza marunt tocata.

Se aseaza intr-o cratita. Adaugam restul de suc de rosii,presaram cu cimbru si completam cu apa pana la 3/4 din inaltimea verzei.

Acoperim cu un capac si dam la cuptor pana este fiarta varza, in jur de-o ora.

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Se serveste cu mamaliguta si smantana.

Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri