Sarmale

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu varza, pe 22 August 2013
Sarmale

Ingrediente

  • Carne tocata de pui: 500 g
  • Afumatura: 250 g
  • Ceapa: 2
  • Orez: 1 ceasca
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Suc de rosii: cat este nevoie
  • Cimbru: dupa gust

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  270 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu varza
Mod de Preparare

Se amesteca toate ingredientele de mais sus dupa ce se respecta prepararea fiecarora

varză murată sau proaspata(dar trebuie oparita ca sa puteti scoate foile de pe ea) sau foi ce vita de vie(oparite)

Foile trebuie să fie subţiri. Se aşază carnea tocata+a bucatica mica de afumatura ,pe marginea foii de varza se întoarce un capăt al frunzei peste carne şi se rulează până la celălalt capăt şi apoi marginile frunzei de la capete se introduc în interiorul sarmalei.

Frunzele rămase se taie cât se poate se subţire. O parte din această varză se pune la fundul cratiţei,se aşază sarmalele în rânduri suprapuse,deasupra restul de varză tocată.
Printre randuri se pune costita afumata/kaiser/sorici
Se pune apa cat sa acopere sarmalele, cimbru, rosii sau suc din rosiile decojite. se fierb acoperit pe fic mic 3-4 ore apoi sepun in cuptor 30 de min

sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri