Savarine delicioase

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 31 August 2013
Savarine delicioase

Ingrediente

  • Oua: 6 bucati
  • Zahar: 7 lingur
  • Pesmet: 9 linguri
  • Faina: 1 lingura
  • Apa: 350 ml
  • Zahar: 250 g
  • Esenta de rom: 2 fiole
  • Frisca: 300 ml - pentru umplut
  • Jeleu de capsuni: pentru umplut

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  12

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Criss

Am modificat putin reteta si astfel blatul a iesit mai dens, mai consistent si seamana perfect cu savarina originala. De fapt am vrut sa fac savarinele cu drojdie insa din lipsa de timp, am facut aceasta reteta.

Tot din lipsa de timp,dar si comoditate :ymblushing: le-am facut in forma de briose pentru ca aici nu se lipesc. In formele de savarine se mai lipesc, trebuie unse, tapetate cu faina si apoi pana spal fiecare... #-o
Cantitatea de sirop aproape am dublat-o pentru ca imi plac savarinele foarte insiropate.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri