Scones cu parmezan

postat de Retete in Imagini, in Paine de casa, pe 18 Iulie 2013
Scones cu parmezan

Ingrediente

  • Faina: 300 g
  • Praf de copt: 1 lingura
  • Sare: 1/2 lingurita
  • Parmezan ras: 20 g
  • Unt sau margarina: 50 g
  • Oua: 2
  • Lapte: 100 ml

Specific:

  European

Timp Preparare:

  150 de minute

Portii:

  8-10

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Paine de casa
Mod de Preparare

Se amesteca faina cu praful de copt si parmezanul, apoi cu ouale si sarea

Laptele si untul se incalzesc putin

Se pune peste faina si se framinta

Se lasa 15 minute sa se odihneasca

Se intinde o foaie de cca 1 cm si se taie cu paharul de marimea dorita

Resturile se aduna si se intind din nou pina la terminarea aluatului

Se ung cu lapte si se pune (facultativ) cascaval deasupra

Se coc la 225 grade timp de 10-15 minute.

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri