Sfecla rosie si conopida murate

postat de Retete in Imagini, in Muraturi in otet, pe 20 August 2013
Sfecla rosie si conopida murate

Ingrediente

  • Conopida: 1 bucata
  • Sfecla rosie: cateva bucati
  • Apa: cat este necesar
  • Sare grunjoasa: dupa gust
  • Cimbru: cat este necesar
  • Usturoi: cat este necesar
  • Otet: cat este necesar

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4 - 6

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Muraturi in otet
Mod de Preparare

sursa retetei: Happy Wife

Se spala conopida se rupe buchetele
Sfecla se curata de coaja si se taie felii subtiri
Se pun in borcane alternativ cand sfecla, cand conopida si se apasa bine
deasupra se pun boabe de piper, cativa catei de usturoi, 1 ardei iute(in fiecare borcan) bete de cimbru si marar uscat(sau tulpini de telina)
Se prepara saramura 1 litru de apa, 1 lingura de sare, 1 lingura de otet, se fierbe(intra aproximativ 2 l de saramura), se lasa sa se raceasca apoi se pune peste sfecalsi conopida din borcane
se incod borcanele bine si se pun la rece

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri