Sfredelusi cu rosii si busuioc

postat de Retete in Imagini, in Paste, pe 22 August 2013
Sfredelusi cu rosii si busuioc

Ingrediente

  • Paste fusili: 500 g
  • Usturoi: 5 catei
  • Rosii: 400 g
  • Dovlecei: 1 bucata
  • Ulei de masline: 2 linguri
  • Busuioc proaspat: dupa gust

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Paste
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Nela
Reteta este luata din revista Libertatea

Se pun pastele la fiert .
Intr-o tigaie se incinge uleiul de masline.Se pune usturoiul tocat fin si dovlecelul taiat lung , sub forma de taitei.

Se calesc foarte putin cat se sa inmoaie dovlecelul.Se adauga rosiile si se lasa inca 2-4 minute la fiert .Se pun busuiocul si se da dupa foc .
Se toarna sosul peste paste si se mananca calde

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri