Sheikh el Mahshi

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu legume, pe 23 August 2013
Sheikh el Mahshi

Ingrediente

  • Vinete: 4 bucati
  • Rosii: 6 bucati
  • Ceapa: 1 bucata
  • Carne tocata de miel/vita: 100g
  • Scortisoara: dupa gust
  • Coriandru: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  Arabesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Liban

Categorii:

   Mancaruri cu legume
Mod de Preparare

sursa retetei: site arabesc

Se taie vinetele in doua pe lungime se curata coaja de pe partile exterioare, obtinem 8 jumatati de maxim 2 cm grosime(pe lateral trebuie sa lasam coaja ca sa nu se destrame vinetele)
se condimenteaza si se prajesc in ulei incins pe ambele parti se scot si se aseaza 6 dintre ele intr-o tava
2 felii de vinete prajite se curata de coaja se toaca marunt, se amesteca cu ceapa, carnea, condimentele si se pun la calit in putin ulei de masline aproape de sfarsit se adauga miezul de la rosiile scobitese lasa in tigaie pana scade zeama
apoi se umplu rosiile se pun in tava lnga vinete si se dau la cuptor pentru 20 de min

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri