Sirop de zahar ars

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 31 August 2013
Sirop de zahar ars

Ingrediente

  • Zahar: 6 linguri
  • Apa rece: 1 cana

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4 - 6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Felis

6 linguri de zahar intr-o craticioara de inox pe foc si se amesteca ajutandu-ne de o lingura....
nu trebuie sa se prinda, nu trebuie sa se faca maro inchis...
dupa ce s-a topit, punem o cana de apa rece...
asteptam putin si mai punem doua...
apoi mai lasam pe foc pana s-a dizolvat tot zaharul caramelizat...
Puteti adauga si esenta de rom...

Scuze povestirea (Cuisinette a explicat ca in povesti... de la ea stiu secretul) dar eu zic ca imaginile vorbesc de la sine...
Se foloseste la insiroparea blaturilor pentru prajituri, torturi(in special Amandina)

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri