Snitele crocante

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 16 August 2013
Snitele crocante

Ingrediente

  • Piept de pui: 700 g
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Ulei: 150 ml
  • Oua: 1
  • Lapte: 50 ml
  • Faina: 100 g
  • Fulgi de porumb: 100 g
  • Rosii: 4
  • Lamai: 1
  • Salata verde: pentru ornat
  • Patrunjel: pentru ornat

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  3

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Se taie pieptul de pui se condimenteaza cu sare, piper si se stropeste cu zeama de lamaie se lasa de o parte 5 mn
Intr-un castron se amesteca oul, laptele si un praf de sare.
Fulgii de porumb se zdrobesc putin
Bucatile din piept de pui se dau mai intai prin faina, apoi prin compozitia de ou si la sfarsit prin fulgii de porumb, se preseaza intre palme pentru a se prinde cat mai multi fulgi.
Se prajesc in ulei incins se scot pe servete absorbante
Pe o farfurie se pregatesc cateva frunze de salata, rosii feliate , snitele si patrunjel verde pentru decor

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri