Somon cu portocale

postat de Retete in Imagini, in Peste, pe 26 August 2013
Somon cu portocale

Ingrediente

  • Portocale: 3 bucati
  • Ceapa: 2 bucati
  • Seminte de mustar: 1 lingura
  • Piper alb: putin
  • File de somon: 500 g

Specific:

  American

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  America

Categorii:

   Peste
Mod de Preparare

sursa retetei: simona bucataria noastra

Se spala somonul sub un jet de apa rece si se sareaza putin .
Se rade fin coaja de la o portocala si se stoarce sucul de la doua portocale. A treia se foloseste pentru ornat.
Ceapa se toaca foarte marunt (puteti s-o puneti si la mixer sau data pe razatoare) si se amesteca cu zeama, coaja de la portocale, boabele de mustar si putina sare.
Se pune somonul intr-un vas adanc si se varsa sosul peste el. Se tine la frigider aproximativ 30 minute.
Se pune apoi o parte din sos intr-un vas de yena si deasupra se aseaza fileul de somon. Peste el se varsa restul de sos si se presara piper alb.
Se da la cuptorul incins pesntru 30 minute.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri