Spaghete cu scoici

postat de Retete in Imagini, in Paste, pe 22 August 2013
Spaghete cu scoici

Ingrediente

  • Spaghete: 350 g
  • Scoici: 300 g
  • Rosii: 700 g
  • Ceapa: 1 bucata
  • Usturoi: 1 catel
  • Patrunjel: 1 legatura
  • Ulei: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Paste
Mod de Preparare

sursa retetei: Daneluta

Se pun intr-o tigaie doua linguri de ulei ( de masline), se caleste un pic ceapa taiata marunt, impreuna cu usturoiul taiat si patrunjelul
Se adauga rosiile taiate (se poate pune si conserva de rosii din alea care nu au pielita). Se lasa pentru 5-6 minute, apoi se adauga scoicile si se lasa in sucul de rosii inca 10 minute.
Se fierb spaghete in apa multa sarata, se scurg si se condimenteaza cu sucul.
in loc de spaghete se poate servi si cu orez alb cu bobul lung

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri