Sprot marinat

postat de Retete in Imagini, in Peste, pe 26 August 2013
Sprot marinat

Ingrediente

  • Sprot: in functie de cate portii vreti
  • Apa: in functie de cate portii vreti
  • Otet: in functie de cate portii vreti
  • Ulei: in functie de cate portii vreti
  • Ceapa: in functie de cate portii vreti
  • Piper boabe: in functie de cate portii vreti
  • Foi de dafin: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Morcovi: in functie de cate portii vreti

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Peste
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de dory

Pestele se eviscereaza, apoi se spala in mai multe randuri de apa rece.

Se pune la foc apa, otetul, sarea, piperul, foile de dafin, si putin ulei.Cand incepe sa clocoteasca de pune ceapa taiata fideluta si rondelele de morcov, apoi se adauga pestele
se mai lasa la foc pana la primul clocot si se opreste. Se lasa la marinat peste noate, deobicei a doua zi este bun de mancat.
Se poate pastra in borcane inchise ermetic la frigider
cantitatile aproximative indicate pentru 1 kg de sprot 250 ml apa, 100 ml otet , 50 ml ulei

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri