Sticky Buns

puff pastry il tinem la temperatura camerei,cind foile sint dezghetate le desfacem si le ungem cu unt topit
pentru umplutura pregatim asa
3 cupe de zahar brun in care punem 2-3 lingurite de scortisoara si si distribuim compozitia pe cele doua foi
pe care le-am uns in prealabil cu untul topit .
presaram stafide iar eu am mai pus citeva lingurite de dulceata de visine (si a meritat)
si nuca taiata cu cutitul.
foaia umpluta se ruleaza si se taie cam 6 buc(cam atit a fost marimea foii mele)
150 g unt moale la temp.camerei se invirte cu 2 cupe de zahar brun si se pune cu lingurita in tava de briose
peste care mai presaram citeva bucatele de nuca taiata cu cutitul
peste care punem bucatile taiate
tavitele (eu am folosit si teflon si de folie asa mi sa ajuns)le punem intr-o alta tava in care putem pune hirtie de copt.
E important sa folosim inca o tava din doua motive daca se umfla zaharul nu da in cuptor sa va afumati casa cum am
patit eu la prima tura si totodata nu se arda in partea de jos.
Se dau la cuptor pentru 30- 35 de min la o temp de 400Fsau 200C sau pina sint aramii
Eu le-am intors pe fiecare in cupa dupa ce le-am scos si le-am lasat cam 5 min
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |