Strudel cu dovleac

postat de Retete in Imagini, in Placinte, pe 28 August 2013
Strudel cu dovleac

Ingrediente

  • Unt la temperatura camerei: 100 gr
  • Crema de branza philadelphia: 100 gr
  • Faina: 150 gr
  • Sare: un varf de cutit
  • Zahar: 2 lingurite
  • Dovleac: 1

Specific:

  European

Timp Preparare:

  180 de minute

Portii:

  10-12

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Placinte
Mod de Preparare

Se amesteca bine toate ingredientele iar aluatul obtinut il punem in frigider pentru cel putin 30 de min

Se rade dovleacul si se adauga zahar si scortisoara dupa gust

Acestea se calesc impreuna cu cateva cubulete de unt

Se lasa putin sa se racoreasca umplutura, intindem foaia intr-un dreptunghi de lungimea tavii in care dorim sa coacem
se pune umplutura doar pe o margine

Se ruleaza si se aseaza in tava unsa cu ulei, se pune in cuptorul preincalzit pana cand se rumeneste deasupra

Cand este gata se pudreaza cu zahar

Pentru decor se pot folosi jumatati de nuci sau nuci intregi

Sursa retetei: aluat Micul Bucataria noastra

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri