Strudel cu dovleac si nuci

postat de Retete in Imagini, in Placinte, pe 28 August 2013
Strudel cu dovleac si nuci

Ingrediente

  • Aluat de foietaj: 1 pachet (300 g)
  • Dovleac: 1 buc (2kg)
  • Zahar: 6 linguri
  • Unt: 100 gr
  • Scortisoara: dupa gust
  • Zahar vanilat : dupa gust
  • Esenta de vanilie: dupa gust
  • Nuca: 1 ceasca mica

Specific:

  European

Timp Preparare:

  150 de minute

Portii:

  8-10

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Placinte
Mod de Preparare

Se taie dovleacul in jumatate se scot samburii apoi miezul se da pe razatoare,miezul razuit se pune intr-un vas impreuna cu untul si se caleste cateva minute pana se inmoaie bine, apoi se adauga scortisoara dupa gust si nuca rupta marunt

Se lasa putin sa se racoreasca

Se intinde foaia de aluat se pune umplutura peste foaie si se ruleaza(eu am rulat doar o data ca nu ne place cu alaut prin interior)
apoi se pune in tava unsa cu unt si se da la cuptor pentru 35-40 de min la foc potrivit

Cand se rumeneste deasupra se pudreaza cu zahar

Sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri