Suberek - Placinte tataresti

postat de Retete in Imagini, in Placinte, pe 28 August 2013
Suberek - Placinte tataresti

Ingrediente

  • Apa: 250 ml
  • Ulei: 5 linguri
  • Sare: 1 lingurita
  • Zahar: 2 lingurite rase
  • Oua: 1
  • Drojdie uscata: 1 lingura
  • Faina: aproximativ 450 gr
  • Carne tocata: 450 gr
  • Ceapa: 3
  • Oua: 1
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  Asiatic

Timp Preparare:

  120 de minute

Portii:

  10-12

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Placinte
Mod de Preparare

Apa+sare+zahar+uleiul se pun putin la incalzit, se pune drojdia si se lasa cateva minute se adauga oul batut si apoi putin cate putin faina pana se obtine un aluat scrie nici prea vartos nici f moale

Imediat se indind foi rotunde, subtiri, se pune umplutura

Am facut-o pe cea de pe tatar.ro: 450 gr carne tocata, 3 cepe uscate, 1 ou sare piper

Eu am pus cam 2 linguri in fiecare) doar pe jumatate din rotund se unesc(le-am apasat cu furculita pe margini) si se prajesc in ulei incins pe ambele parti

Dupa ce se scurg (le-am pus pe servete din hartie) se pun intr-un vas din inox si se acopera sa se inmoaie(nu stiu daca mai apuca sa se inmoaie fiindca deja sunt destul de moi si oricum dispar pe masura ce sunt prajite)

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri