Submarine(Dovlecei) cu ton

postat de Retete in Imagini, in Peste, pe 26 August 2013
Submarine(Dovlecei) cu ton

Ingrediente

  • Dovlecei: 2 bucati
  • Rosii: 2 bucati
  • Ton: 1 conserva
  • Ceapa: 1 bucata
  • Usturoi: 1 catel
  • Ulei de masline: 2 linguri
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Cascaval: 125 g
  • Porumb: dupa gust

Specific:

  American

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  America

Categorii:

   Peste
Mod de Preparare

sursa retetei: vl-ad desprecopii

Se spala dovleceii, se taie in doua pe lungime si se scoate miezul.
Ceapa o tocam marunt si catelul de usturoi la fel. Le calim in uleiul de masline.
Rosiile le decojim, le tocam si le adaugam peste ceapa. Adaugam si tonul, scurs bine de ulei. Amestecam totul bine, adaugam sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic circa 10 minute
Intre timp radem si cascavalul. Cu 1 minut inainte sa luam de pe foc adaugam si jumatate din cantitatea din cascavalul ras
Umplem dovleceii cu amestecul de tonSi presaram pe deasupra cu restul de cascavalras Ii dam la cuptorul preincalzit, la 180 grade, pentru 25 de minute.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri