Sufleu de cartofi

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu cartofi, pe 22 August 2013
Sufleu de cartofi

Ingrediente

  • Cartofi: 1 kg
  • Oua: 3
  • Smantana: 300 ml
  • Branza telemea: 250 g
  • Gris: 2 linguri
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Unt: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu cartofi
Mod de Preparare

Ingrediente:
1 kg cartofi
3 oua
300 ml smantana
250 gr branza telemea
2 linguri de gris
sare, piper, peste si o bucatica de unt
Mod de preparare:
Se curata cartofii de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert intr-o oala
Cand sunt gata fierti se scurg bine de apa si se lasa sa se racoreasca
Intr-un castron se amesteca ouale cu branza rasa, impreuna cu sare si piper, smantana si 2 linguri de gris
Se tapeteaza o tava cu putin unt si pesmet se aseaza cartofii in tava apoi se toarna deasupra compozitia din castron, se presara putin mesmet deasupra si se da la cuptor pana se aureste

sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri