Sufleu de conopida

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu legume, pe 22 August 2013
Sufleu de conopida

Ingrediente

  • Conopida: cat este nevoie
  • Branza telemea: 200-250 g
  • Smantana/kefir/iaurt: 1 pahar
  • Oua: 2-3
  • Pesmet: 2-3 linguri

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu legume
Mod de Preparare

Se desface conopida buchetele, se pune la fiert in apa cu putina sare , cand este complet fiarta se scurge de apa si se zdobeste cu furculita
Intr-un castron amestecam ouale, smantana, branza telemea rasa, pesmetul, apoi cand conopida este racorita se pune peste compozitia din castron
Se tapeteaza un vas cu unt si pemet ,se rastoarna in el compozitia pentru sufleu se presara pesmet si deaupra si se da la cuptorul preincalzit pana se rumeneste deasupra

sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri