Sufleu de paste

postat de Retete in Imagini, in Paste, pe 22 August 2013
Sufleu de paste

Ingrediente

  • Oua: 4 bucati
  • Cascaval/branza: 300 g
  • Smantana/kefir/iaurt: 1 cana
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Fidea: 6 role
  • Pesmet: 2 linguri
  • Unt: 1 lingura

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Paste
Mod de Preparare

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj apoi se clatesc sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga bine
Intr-un castron se pun ouale si se amesteca cu cascavalul ras, apoi se adauga smantana si condimentele
apoi adaugam pesmetul si la sfarsit amestecam si pastele fierte si scurse
Ungem un vas(ce merge la cuptor) cu unt si presaram pesmet apoi rasturnam compozitia in vas, presaram si deasupra putin pesmet si/sau cascaval ras si dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste deasupra

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri