Supa crema de dovleac

postat de Retete in Imagini, in Supe de legume, pe 8 August 2013
Supa crema de dovleac

Ingrediente

  • Ceapa: 1
  • Pastarnac: 1
  • Telina: 1/2
  • Ardei gras: 1/2
  • Morcovi: 2
  • Catel de usturoi: 3-4
  • Smantana: 2-3
  • Galbenus de ou: 1
  • Patrunjel: dupa gust
  • Piper macinat: dupa gust
  • Dovleac: 1 kg

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Supe de legume
Mod de Preparare

Se curata dovleacul de coaja si samburi, se taie cubulete maricele.
Legumele se curata si se taie, Se pune ceapa cu usturoiul si sare la calit cateva minute, apoi restul legumelor, mai putin dovleacul.
Dupa alte cateva minute se adauga apa si dovleacul.
Se fierb bine si se paseaza la blender sau cu mixerul vertical
Se freaca galbenusul cu smantana si se pune la supa
. Se serveste cu piper si patrunjel tocat.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri