Supa crema de legume si crutoane

Ingrediente
- Ceapa: 1
- Morcovi: 1
- Dovlecei: 1
- Ardei gras: 1
- Cartofi: 3
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Smantana: 200 g
- Patrunjel verde: dupa gust
Specific:
UniversalTimp Preparare:
30 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Supe de legumeCeapa, morcovul, cartofii si dovlecelul curatati si spalati se dau pe razatoare, ardeiul se taie marunt
Se pun 2 l de apa si se lasa la fiert
Cand toate legumele sunt fierte se condimenteaza supa cu sare, piper dupa gust se paseaza cu mixerul vertical sau in blender ori prin sita...fiecare cum doreste
In smantana la temperatura camerei pusa intr-un castron incepem sa adaugam cate putina crema de legume(nu faceti invers fiindca se branzeste smantana) pana cand smantana este sufiecient de calda sa nu se mai faca buburuze...apoi se amesteca bine crema de legume si se lasa de-o parte
Pentru crutoane avem nevoie de felii de paine (eu am folosit integrala facuta in casa)
Se taie cuburi cat doriti de mari
Se unge tava cu putin ulei se pun cuburile de paine in tava si se dau la cuptor la foc mic pana devin crocante
Se pun intr-un bol si atunci cand se serveste supa fiecare isi pune in castronel cate doreste
Deasupra se presara patrunjel verde sau oregano
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |